0%
https://hookupwebsites.org/cs/hi5-recenze/Hi5

Hi5 Recenze 2021

Hi5 Recenze 2021
O dívkách
Rande se starším mužem 2%
Rychlost odpovědí 89%
Krása 85%
Populární věk 25-26
Profily 1.900.000
O webu
Míra návštěv 9.2
Podvod Velmi zřídka
Hodnocení
9.4
Navštívit stránku

Hi5 uživatelé se zde také zaregistrují:

Výhody a nevýhody

Plusy
  • Platforma je neplacená a poskytuje služby v oblasti her a sociálních sítí.
  • Platforma má mnoho členů a existuje mnoho způsobů, jak kontaktovat lidi a získávat přátele.
  • Existuje několik nabídek, které si uživatelé mohou užít.
Nevýhody
  • Online platforma Hi5 není určena výhradně pro randění. Získání romantického partnera na tomto webu může chvíli trvat.
hookupwebsites.org

Který seznamovací web je pro vás ten pravý?

Získejte své osobní doporučení

získejte více informací

Používání této platformy je legitimní a bezpečné. Platforma funguje již více než patnáct let. Kdyby to byl falešný web, nikdy by tak dlouho nezůstal v provozu. Tato platforma je navíc široce známá a v současné době má přibližně sto milionů uživatelů.

Platforma má několik výhod a nevýhod, stejně jako jiné podobné weby.

Ahoj úvod

Online platforma začala jako web sociálních sítí již v roce 2003. Během krátké doby se stránka stala velmi populární a v roce 2009 přešla na herní sekci. Stejně jako všechny ostatní platformy sociálních sítí má i tento web seznamy přátel, aktualizace stavu, skupiny a obrázkové příspěvky.

Příběh online platformy Hi5 začal v USA a dnes je k dispozici ve většině částí světa. Na celém světě existují uživatelé z více než dvou set zemí a uživatelé jej mohou provozovat ve více než padesáti jazycích.

Recenze odborníka na Hi5

Hi5 Recenze 2021

Dějiny

Tato online platforma se objevila v roce 2003 v USA. Od zavedení platformy získala spoustu finančních prostředků. Získání dostatečného množství peněz přimělo vývojáře představit hry na webu. V současné době Hi5 poskytuje více než dvě stě her v různých skupinách.

Tuto platformu později získala společnost pro sociální a telefonní technologie provozovaná společností The Meet Group. Stránka se poté vrátila k poskytování služeb sociálních sítí. Přesto si ponechala své hry, aby pomohla uživatelům komunikovat s ostatními.

Členové

Tato online platforma spojuje více než sto milionů lidí. Existuje více než deset milionů lidí z USA. Každý den tento web navštíví přibližně dvacet čtyři tisíce jednotlivců.

Sexuální orientace

Online platforma Hi5 umožňuje gayům, lesbičkám a přímým jednotlivcům využívat její služby.

Stáří

Pro vstup na platformu musí být uživatelům starší osmnáct let. Mnoho členů webu je ve věku od osmnácti do třiceti pěti let.

Rasa a etnická příslušnost

Mnoho lidí na této platformě pochází z USA, Velké Británie a národů v Jižní Americe. Nejlepší na této platformě je, že každý region má dobrý podíl na populaci webových stránek. V USA je nejvíce aktivních členů Hi5 Afroameričan.

Design a použitelnost webových stránek

Hi5 Review 2020 - Perfect or Scam?

Návrh online platformy postrádá aktualizace. Tvůrci webu se nikdy neobtěžovali přizpůsobit jeho vzhled aktuální době. Obecně se však web snadno používá. Uživatelé by mohli být trochu zmatení, protože rozhraní postrádá tipy na obrazovce, které by jim pomohly. Lidé musí kliknout na několik ikon, aby dostali to, co chtějí. Pokud je však uživatel obeznámen s navigací Hi5, je snadné využívat všechny jeho nabídky.

Speciální funkce

Služby dostupné na této platformě se neliší od služeb nalezených na jiných webech pro vytváření shody. Ale web má některé nabídky, které vynikají.

  1. Domácí mazlíčci
    Domácí mazlíčci jsou funkce, jejichž cílem je zlepšit způsobilost účtu. Tato hra pomáhá členům zlepšit jejich hodnotu nákupem a prodejem domácích mazlíčků nebo účtů jiných členů. Pokud je zásluha uživatelů vysoká, stanou se na této platformě velmi známými.
  2. Seznamte se se mnou
    Tato služba platformy Hi5 je ruletová hra. Web zobrazuje různé obrázky a lidé si mají vybrat, zda je mají rádi nebo ne. Pokud se uživatelům líbí obrázek a vlastníkovi fotografie se líbí také jejich, vytvoří se shoda.

Jak funguje Hi5?

Po registraci na této platformě začnou uživatelé hledat partnery. Mohou vyhledávat podle věku, pohlaví, stavu vztahu, PSČ a dokonce i skupin. Skupinový filtr na této platformě je nejlepší způsob, jak najít shodu, která má stejné zájmy jako vy. Díky funkci skupiny mohou uživatelé najít shody pomocí umístění, označení Líbí se mi a dalších zájmů. Když uživatel najde zajímavou skupinu, může se účastnit diskusí a také psát komentáře. Interakce s různými lidmi ve skupině je dobrým způsobem, jak poznat nové lidi. Pokud uživatelé vidí ve skupině lidi, kteří se jim líbí, mohou je přidat jako přátele nebo jim poslat SMS.

Hi5 má také funkci pokročilého vyhledávání. Díky této možnosti mohou uživatelé vyhledávat shody podle věku, pohlaví a dokonce i umístění. Unikátní na této vyhledávací službě je to, že může vyhledávat lidi podle jejich stavu vztahu, ženatý, svobodný, v otevřeném vztahu nebo rozvedený. Díky funkci pokročilého vyhledávání mohou uživatelé také určit, co chtějí. Mohou hledat muže, ženy a přátele. Tato funkce je vhodná pro lidi se zájmem o vážné romantické vztahy.

Uživatelé, kteří hledají vážné romantické partnery, mají několik způsobů, jak vyjádřit své city lidem, které mají rádi. Například mohou procházet fotkami jiných lidí a kliknutím na „ano“ ukázat, že je mají rádi. Pokud vlastník fotografie, na kterou jste klikli „ano“, označí vaši stejně, stane se z vás shoda.

Po nalezení shody na této platformě můžete poslat dárek obsahující zprávu. Uživatelé mohou dokonce posílat žádosti o flirt jiným lidem spolu s textem.

Online platforma Hi5 umožňuje uživatelům hodnotit atraktivitu různých lidí na stupnici od jedné do deseti. Deset je nejatraktivnější a jeden nejméně atraktivní. Uživatelé také mohou přidat lidi, které považují za lákavé ke svým obdivovatelům, kontaktům nebo seznamům oblíbených položek.

A přestože je tato online služba dohazování zdarma, uživatelé si mohou zakoupit virtuální coiny, aby získali přístup k dárkům, hrám a dalším věcem, které by mohli chtít.

Hraní

Uživatelé, kteří mají zájem o hraní her na Hi5, mají také zaručenou spoustu zábavy. Hry na této platformě jsou stejně jako všechny ostatní online hry; jediný rozdíl je v tom, že lidé hrají na webu. Takže místo hraní samotné videohry ji můžete hrát s ostatními uživateli na webu. Můžete hrát s uživateli ve vaší síti přátel nebo s cizími lidmi.

Mezi hry, které si uživatelé na webu užívají, patří Farmville a Mafia Wars. Funkce her na Hi5 nabízí zábavu a jedinečný způsob hledání milence na webu. Je možné najít romantického partnera na základě společného zájmu o hry. Stránka nabízí více než dvě stě her.

Proces registrace

Proces registrace

Proces vytváření účtů na této platformě trvá tři až pět minut. Uživatelé se mohou zaregistrovat prostřednictvím účtu Facebook nebo Google. Lidé mohou navíc importovat kontakty do seznamu svých přátel a jejich e-mailové adresy musí být ověřeny, než si začnou užívat web.

Když se uživatelé zaregistrují na Hi5 pomocí e-mailové adresy, musí poskytnout některé nezbytné podrobnosti. Poskytované informace zahrnují jméno, datum narození, pohlaví, PSČ a rasu. Uživatelé musí také uvést funkční e-mailovou adresu a heslo.

Pokud se rozhodnete zaregistrovat pomocí účtu Google nebo Facebook, bude aktivita registrace rychlejší. Po registraci mohou uživatelé importovat kontakty ze svého Facebooku nebo e-mailového účtu do seznamu přátel Hi5. Uživatelé také budou muset zveřejnit profilový obrázek, ale import kontaktů a nahrání obrázku nejsou povinné.

Než si budete moci začít užívat tuto platformu pro dohazování, projdete krokem ověření účtu. Uživatelé musí ověřit své účty a e-mailové adresy zadáním potvrzovacího kódu zaslaného do jejich e-mailové schránky.

Kvalita uživatelských profilů

Členové platformy Hi5 mohou prohlížet profily jiných lidí bez placení. Uživatelé bezplatného členství mají také přístup ke všem obrázkům na této platformě. Profilové obrázky jsou veřejné a profily uživatelů obsahují dárky a komentáře od ostatních členů. Profily je možné nastavit jako soukromé. Pokud je váš účet veřejný, všichni ostatní členové uvidí vaše fotografie a podrobnosti o účtu. Kdokoli z členů může také komentovat váš účet, pokud je veřejný.

Většina účtů na platformě Hi5 není podrobná, protože lidé mohou údaje o profilu vyplnit později, protože budou nadále používat web. Web vyžaduje, aby uživatelé poskytli pouze nezbytné informace. Když mají uživatelé pocit, že se chtějí na webu představit, musí jít do svého účtu a vyplnit tam prázdná místa. Uživatelé mají také možnost upravit podrobnosti svých profilů.

Podrobnosti o profilech webových stránek Hi5 zahrnují umístění, co chcete (networking, přátelství, randění atd.), Obrázky, náboženství, etnický původ, věk, pohlaví, jazyk a stav vztahu. Členové mohou dále popsat svůj fyzický vzhled. Můžete například určit svoji výšku, typ těla, váhu, barvu očí, barvu vlasů a další. Stránka navíc umožňuje členům definovat na webu partnera, kterého chtějí. Uživatelé mohou mluvit o osobnostních vlastnostech, které chtějí u sexuálního partnera, přítele nebo herního partnera. Profily mohou také obsahovat dárky, značky a komentáře od ostatních členů. Někteří jedinci také dávají přednost vkládání obrázků GIF nebo obrázků, což jejich profily prodlužuje.

Není nutné uvádět všechny tyto podrobnosti. Je však dobré mít podrobný profil, pokud chcete přilákat více lidí. Lidé s podrobnými profily získají více návštěv a pravděpodobně dostanou více zpráv než ti, jejichž profily postrádají informace.

Mobilní aplikace

Hi5 Review 2020 - Perfect or Scam?

Online herní a seznamovací web Hi5 je k dispozici na přenosných gadgetech prostřednictvím aplikace. Tato aplikace je k dispozici pro uživatele Android a iOS.

Aplikace pro telefon je atraktivnější než verze pro stolní počítače. Lidé mají při používání aplikace zaručeno ještě krásnější zážitky. Tato aplikace má vynikající design a není přetížená; lidé mají pohodlný přístup ke všem službám. Každá záložka je v aplikaci navíc pěkně umístěna, což usnadňuje pohyb.

Aplikace Hi5 má živou kameru, která u desktopové verze chybí. Živá kamera umožňuje lidem hostit nebo sledovat živé nahrávky.

Hi5 Alternativy a podobné webové stránky a aplikace

  • MeetMe
  • Badoo
  • Lovoo
  • Tinder
  • Skout
  • Bumble

Cena za členství a způsob platby

Náklady na seznamovací a herní služby na této platformě jsou uvedeny níže.

VIP členství

  • Jeden měsíc: 9,99 dolarů.
  • Tři měsíce: 6,99 dolarů za měsíc, což je celkem až 20,97 dolarů.
  • Šest měsíců: 4,99 dolarů za měsíc, což je celkem až 29,94 dolarů.

Zlaté členství

  • Dva tisíce pět set kreditů: 5,00 dolarů.
  • Deset tisíc kreditů: 10,00 dolarů.
  • Dvacet pět tisíc kreditů: 20,00 dolarů.
  • Sedmdesát pět tisíc kreditů: 50,00 dolarů.
  • Dvě stě tisíc kreditů: 100,00 dolarů.
  • Čtyři sta tisíc kreditů: 200,00 dolarů.

Možnosti platby

  • Uživatelé webových stránek Hi5 mohou provádět platby pomocí PayPal nebo kreditní karty.

VIP předplatné se automaticky obnovuje, pokud jej členové nezruší. Zlato je naproti tomu měnou platformy. Uživatelé používají zlato k nákupu domácích mazlíčků a dárků. Domácí mazlíčci v platformě jsou účty členů a jejich cena závisí na popularitě. Uživatelé si mohou koupit zlato nebo si ho mohou koupit při provádění úkolů na webu.

S prémiovým účtem Hi5 mohou uživatelé odemknout prémiové služby, ale nemohou si koupit domácí mazlíčky. Uživatelé se ale také mohou obejít bez prémiových nabídek na tomto webu.

Funkce bezplatného členství

Hi5 Review 2020 - Perfect or Scam?

Služby, které neplatící členové mají, jsou uvedeny níže.

  • Uživatelé se mohou zaregistrovat.
  • Uživatelé mohou vyhledávat své shody.
  • Uživatelé a odesílat a přijímat zprávy.
  • Uživatelé mohou do seznamu přátel přidat lidi, které znají.
  • Uživatelé si mohou zakoupit cenově dostupná domácí zvířata.

Funkce prémiového členství

Níže uvedení služby využívají prémioví uživatelé platformy Hi5.

  • Členové si mohou prohlížet lidi, kteří je měli rádi.
  • Členové si mohou prohlížet lidi, kteří zkontrolovali jejich profily.
  • Uživatelé mají přístup ke slavným lidem.
  • Uživatelé mohou zkontrolovat, zda byly zprávy, které odesílají, přečteny nebo ne.
  • Uživatelé mohou komunikovat s novými členy.
  • Uživatelé mohou využívat prioritní e-mailový zákaznický servis.

Je Hi5 opravdu bezpečný?

Hi5 Review 2020 - Perfect or Scam?

Tato platforma neprovádí vyšetřování na pozadí porušení zákona. Uživatelé se musí ujistit, že jsou na tomto webu chráněni. Platforma sdílí pokyny, které mohou uživatelé použít. Některé z nich jsou níže.

  • Členové musí být při spojování s cizími lidmi opatrní a vyhýbat se zveřejňování soukromých údajů.
  • Uživatelé nikdy nesmí do svého profilu zahrnout soukromá data, například e-mailovou adresu, bydliště, kontaktní číslo, místo výkonu práce nebo jakékoli jiné identifikovatelné údaje.
  • Členové by měli ignorovat nebo blokovat lidi, kteří trvají na získání svých soukromých nebo bankovních údajů.
  • Uživatelé musí informovat své příbuzné nebo přátele, když se osobně setkávají s lidmi z webu. Uživatelé musí také zajistit, aby se setkávali s lidmi na veřejném místě, a neměli by lidem umožňovat, aby si je vyzvedli u nich doma.

Závěr

Většina online platforem pro dohazování se zaměřuje na to, aby se lidé mohli setkat s romantickými partnery. Funkce těchto seznamovacích platforem se vztahují pouze k seznamování a pomáhají lidem snadno se setkat se svými spřízněnými dušemi. Pokud chcete platformu, která se zaměřuje více než na randění a má mnoho členů, se kterými můžete komunikovat, je nejlepší volbou web Hi5. Na tomto webu můžete najít dlouhodobého romantického partnera. Uživatelé se také mohou spojit s lidmi se společnými zájmy. Interakce s podobně smýšlejícími lidmi na této platformě pomáhá budovat síť přátel. Prostřednictvím her nabízených na webu a funkcí sociálních sítí se lidé navzájem lépe poznávají. Spojení vytvořená na platformě Hi5 mohou v budoucnu vést k randění nebo přátelství. Existuje více než dvě stě her. Mnoho her dává uživatelům příležitost setkat se s různými lidmi. Díky mnoha hrám může každý uživatel najít někoho, kdo odpovídá jeho zájmům.

Populární FAQ

Hi5 Review 2020 - Perfect or Scam?

Jak odstranit účet Hi5?

Chcete-li svůj účet smazat, postupujte podle následujících pokynů.

  1. Přihlaste se k účtu.
  2. Přejděte na ikonu účtu v pravé horní části webu.
  3. Klikněte na nastavení a vyberte Zrušit účet.
  4. V části o zrušení musíte uvést důvod pro ukončení. Po vysvětlení, proč odcházíte, potvrďte, že chcete zrušit účet.

Jak poslat zprávu někomu na Hi5?

Uživatelé mohou na tomto webu odesílat a přijímat zprávy bez placení. Noví uživatelé stále nemohou odesílat zprávy populárním uživatelům. Chcete-li odeslat zprávu, postupujte podle následujících pokynů.

  1. Klikněte na Nová zpráva v pravé horní části stránky zasílání zpráv.
  2. Zadejte jméno osoby, kterou chcete kontaktovat.
  3. Napište zprávu do textového pole a klikněte na Odeslat.

Jak zjistit, kdo vás má rád na Hi5 bez placení?

Hi5 Review 2020 - Perfect or Scam?

Bezplatní uživatelé nemohou zjistit, kdo je má rád. Musíte být prémiovým uživatelem, abyste věděli, kdo vás má na tomto webu rád.

Jak zablokovat někoho na Hi5?

Chcete-li někoho zablokovat, postupujte podle následujících pokynů.

  1. Přejděte na kartu přátel na webu.
  2. Klikněte na kartu požadavku.
  3. Vyberte možnost Blokovat uživatele.

Jak zrušit předplatné Hi5?

Chcete-li zrušit předplatné, postupujte podle následujících pokynů.

  1. Přejděte do sekce účtu a klikněte na nastavení.
  2. Na možnosti členství klikněte na možnost Zrušit VIP.
  3. Přejděte na konec následující stránky a vyberte možnost Zrušit fakturaci. Pokud byste k provedení platby použili možnost kreditní karty, vaše předplatné by bylo zrušeno.
  4. Uživatelé, kteří k provedení platby použili PayPal, musí na webu potvrdit zrušení.

Kontaktní informace

  • Jméno společnosti : Hi5 Inc.
  • Adresa : Oblast San Francisco Bay, Západní pobřeží, Západní USA
  • PSČ + město : San Francisco
  • Země: USA
  • E-mail zákaznické podpory : info@hi5.com
  • Facebook : Ahoj5
  • Cvrlikání : @ ahoj
  • Blog: neznámý
Suhrudhaa
Suhrudhaa
Suhrudhaa
MS, RD & Writer
Suhrudhaa has an empathetic mindset, and she never judges other people, no matter what they are going through. She is capable of understanding her clients’ issues, and empathy enables her to find the causes and advice on the way forward.
Odešlete svoji recenzi
Hodnocení: