0%
https://hookupwebsites.org/no/hi5-anmeldelser/Hi5
Tilknyttet avsløring

Hi5 Anmeldelser 2022

Hi5 Anmeldelser 2022
Om nettstedet
Aktivt publikum 50%
Kvalitetsmatcher 85%
Populær alder 25-26
Profiler 1 900 000
Svarrate 89%
Brukervennlighet 8.6
Popularitet 9.2
Bedrageri Veldig sjeldent
Vurdering
9.4
Registrering Gratis
Besøk

Hi5 brukere registrerer seg også her:

Fordeler og Ulemper

Fordeler
  • Plattformen er ubetalt, og den tilbyr spill- og sosiale nettverkstjenester.
  • Plattformen har mange medlemmer, og det er mange måter å kontakte folk og få venner på.
  • Det er flere tilbud for brukere å nyte.
Ulemper
  • Hi5-nettplattformen er ikke utelukkende for dating. Det kan ta tid å få en romantisk partner på denne nettsiden.
hookupwebsites.org

Ser du etter en Sugar Daddy-side?

Ta en quiz og finn den perfekte!

Start

Denne plattformen er legitim og trygg å bruke. Plattformen har vært i drift i mer enn femten år nå. Hvis det var et falskt nettsted, ville det aldri ha vært i bruk så lenge. I tillegg er denne plattformen viden kjent, og den har for tiden rundt hundre millioner brukere.

Plattformen har flere fordeler og ulemper, akkurat som andre lignende nettsteder.

Hi5 introduksjon

Nettplattformen startet som et sosialt nettverksnettsted tilbake i 2003. I løpet av kort tid ble siden veldig populær, og den gikk over til en spillseksjon i 2009. Akkurat som alle andre sosiale nettverksplattformer har denne siden vennelister, statusoppdateringer, grupper og bildeinnlegg.

Hi5-nettplattformens historie begynte i USA, og i disse dager er den tilgjengelig i de fleste deler rundt om i verden. Det er brukere fra mer enn to hundre nasjoner over hele verden, og brukere kan kjøre det på over femti språk.

Eksperts anmeldelse av Hi5

Hi5 Review 2020 – Perfekt eller svindel?

Historie

Denne nettplattformen dukket opp i 2003 i USA. Siden plattformen ble introdusert, har den fått mye finansiering. Å skaffe nok penger fikk utviklerne til å introdusere spill på nettsiden. Foreløpig tilbyr Hi5 mer enn to hundre spill i forskjellige grupper.

Denne plattformen ble senere kjøpt opp av et sosial- og telefonteknologiselskap drevet av The Meet Group. Siden gikk tilbake til å tilby sosiale nettverkstjenester. Likevel beholdt den spillene sine for å hjelpe brukere med å samhandle med andre.

Medlemmer

Denne nettplattformen forener over hundre millioner mennesker. Det er mer enn ti millioner mennesker fra USA. Hver dag besøker rundt tjuefiretusen individer denne nettsiden.

Seksuell legning

Hi5-nettplattformen lar homofile, lesbiske og hetero enkeltpersoner bruke tjenestene deres.

Alder

For å komme inn på plattformen må brukere være over atten år. Mange av nettstedets medlemmer er mellom atten og trettifem år gamle.

Rase og etnisitet

Mange av menneskene på denne plattformen er fra USA, Storbritannia og nasjoner i Sør-Amerika. Det beste med denne plattformen er at hver region har en god del av nettstedets befolkning. I USA er de fleste Hi5 aktive medlemmer afroamerikanere.

Nettsidedesign og brukervennlighet

Hi5 Review 2020 – Perfekt eller svindel?

Nettplattformens design mangler oppdateringer. Skaperne av nettstedet har aldri brydd seg om å få utseendet til å tilpasse seg dagens tid. Men generelt er nettstedet enkelt å bruke. Brukere kan bli litt forvirret fordi grensesnittet mangler skjermtips for å hjelpe dem. Folk må klikke på flere ikoner for å få det de vil ha. Men når en bruker er kjent med Hi5-navigasjon, er det enkelt å nyte alle tilbudene.

Spesielle funksjoner

Tjenestene som er tilgjengelige på denne plattformen er ikke forskjellige fra de som finnes på andre matchmaking-sider. Men siden har noen tilbud som skiller seg ut.

  1. Kjæledyr
    Kjæledyr er funksjonene som har som mål å forbedre kontoverdigheten. Dette spillet hjelper medlemmene å øke verdien ved å kjøpe og selge kjæledyr eller kontoer til andre medlemmer. Hvis brukernes fortjeneste er høy, blir de svært kjente på denne plattformen.
  2. Møt meg
    Denne Hi5-plattformtjenesten er et roulette-matchmaking-spill. Nettstedet viser forskjellige bilder, og folk skal velge om de elsker dem eller ikke. Hvis brukere liker et bilde og eieren av bildet også liker deres, dannes det en match.

Hvordan fungerer Hi5?

Etter å ha registrert seg på denne plattformen, begynner brukerne å lete etter partnere. De kan søke etter alder, kjønn, forholdsstatus, postnummer og til og med grupper. Gruppefilteret på denne plattformen er den beste måten å finne en match som har samme interesser som din. Med gruppefunksjonen kan brukere finne treff ved å bruke plassering, likes og andre interesser. Når en bruker finner en interessant gruppe, kan han eller hun delta i diskusjoner og skrive kommentarer også. Å samhandle med forskjellige mennesker i en gruppe er en god måte å møte nye mennesker på. Hvis brukere ser folk de liker i en gruppe, kan de legge dem til som venner eller sende tekstmeldinger til dem.

Hi5 har også en avansert søkefunksjon. Med dette alternativet kan brukere se etter treff etter alder, kjønn og til og med sted. Det unike med denne søketjenesten er at den kan se etter folk etter forholdsstatus, gift, singel, i et åpent forhold eller skilt. Med den avanserte søkefunksjonen kan brukere også spesifisere hva de vil ha. De kan søke etter menn, kvinner og venner. Denne funksjonen passer for personer som er interessert i seriøse romantiske forhold.

Brukere som leter etter seriøse romantiske partnere har flere måter å uttrykke følelsene sine til folk de liker. For eksempel kan de bla ned gjennom andres bilder og klikke “ja” for å vise at de elsker dem. Hvis eieren av bildet du klikket “ja” på, markerer ditt på samme måte, blir du en match.

Etter å ha funnet en match på denne plattformen, kan du sende en gave som inneholder en melding. Brukere kan til og med sende flørteforespørsler til andre mennesker sammen med en tekst.

Hi5-nettplattformen lar brukere vurdere attraktiviteten til forskjellige personer på en skala fra én til ti. Ti er mest attraktivt, og ett er minst attraktivt. Brukere kan også legge til personene de finner appellerende til deres beundrere, forbindelser eller favorittlister.

Og selv om denne online matchmaking-tjenesten er gratis, kan brukere kjøpe virtuelle mynter for å få tilgang til gaver, spill og andre ting de måtte ønske seg.

Gaming

Brukere som er interessert i spill på Hi5 er også garantert mye moro. Spillene på denne plattformen er akkurat som alle andre nettspill; den eneste forskjellen er at folk spiller på siden. Så i stedet for å spille et videospill alene, kan du spille det med andre brukere på siden. Du kan spille med brukere i vennenettverket ditt eller med fremmede.

Noen av spillene som brukere liker på nettstedet inkluderer Farmville og Mafia Wars. Spillfunksjonen på Hi5 tilbyr underholdning og en unik vri for å finne en elsker på nettet. Det er mulig å finne en romantisk partner basert på en felles interesse for spill. Siden tilbyr mer enn to hundre spill.

Registreringsprosess

Registreringsprosess

Prosessen med å opprette kontoer på denne plattformen tar tre til fem minutter. Brukere kan registrere seg via Facebook eller Google-konto. Folk kan i tillegg importere kontakter til vennelisten deres, og e-postadressene deres må bekreftes før de begynner å bruke nettstedet.

Når brukere registrerer seg på Hi5 med en e-postadresse, må de oppgi noen nødvendige detaljer. Informasjonen som gis inkluderer navn, fødselsdato, kjønn, postnummer og rase. Brukerne må også oppgi en fungerende e-postadresse og et passord.

Hvis du velger å registrere deg med en Google- eller Facebook-konto, vil registreringsaktiviteten gå raskere. Etter registrering kan brukere importere kontakter fra Facebook- eller e-postkontoen sin til Hi5-vennelisten. Brukere må også legge ut et profilbilde, men import av kontakter og opplasting av et bilde er ikke obligatorisk.

Før du kan begynne å glede deg over denne matchmaking-plattformen, vil du bli tatt gjennom trinnet for kontoverifisering. Brukere må bekrefte sine kontoer og e-postadresser ved å skrive inn bekreftelseskoden sendt til e-postboksen.

Brukerprofiler Kvalitet

Hi5-plattformmedlemmene kan se andres profiler uten å betale. Brukere av gratis medlemskap kan også få tilgang til hvert bilde på denne plattformen. Profilbildene er offentlige, og brukernes profiler består av gaver og kommentarer fra andre medlemmer. Det er mulig å gjøre profilene private. Hvis kontoen din er offentlig, vil alle andre medlemmer se bildene og kontodetaljene dine. Ethvert medlem kan også kommentere kontoen din hvis den er offentlig.

De fleste kontoer på Hi5-plattformen er ikke detaljerte, siden folk kan fylle ut profildetaljene senere ettersom de fortsetter å bruke nettstedet. Nettstedet krever kun at brukere oppgir nødvendig informasjon. Når brukere føler at de vil presentere seg selv på siden, må de gå til kontoen sin og fylle ut de tomme feltene der. Brukere har også muligheten til å redigere profildetaljer.

Detaljene på Hi5-nettstedets profiler inkluderer plassering, hva du vil ha (nettverk, vennskap, dating og så videre), bilder, religion, etnisitet, alder, kjønn, språk og forholdsstatus. Medlemmer kan i tillegg beskrive sitt fysiske utseende. Du kan for eksempel spesifisere høyde, kroppstype, vekt, øyenfarge, hårfarge og mer. Siden lar i tillegg medlemmer definere partneren de ønsker fra nettstedet. Brukere kan snakke om personlighetstrekkene de ønsker hos en seksuell partner, venn eller spillpartner. Profilene kan også inneholde gaver, tagger og kommentarer fra andre medlemmer. Noen individer foretrekker også å legge inn GIF-er eller bilder, og dette gjør profilene deres lange.

Det er ikke et must å oppgi alle disse detaljene. Men det er greit å ha en detaljert profil hvis du vil tiltrekke deg flere. Personer med detaljerte profiler får flere besøk, og de vil sannsynligvis motta flere meldinger enn de hvis profiler mangler informasjon.

Mobil applikasjon

Hi5 Review 2020 – Perfekt eller svindel?

Hi5 online spill- og datingside er tilgjengelig på bærbare gadgets via en applikasjon. Denne appen er tilgjengelig for Android- og iOS-brukere.

Telefonapplikasjonen er mer attraktiv enn desktopversjonen. Folk er garantert en vakrere opplevelse når de bruker appen. Appen har en utmerket design, og den er ikke overbelastet; folk kan få tilgang til alle tjenester komfortabelt. Hver fane er i tillegg pent plassert på appen, noe som gjør det enkelt å flytte rundt.

Hi5-applikasjonen har et live-kamera som mangler på skrivebordsversjonen. Livekameraet lar folk være vert for eller se liveopptak.

Hi5-alternativer og lignende nettsteder og apper

  • MeetMe
  • Badoo
  • Lovoo
  • Tinder
  • Skout
  • Bumble

Medlemspris og betalingsmåte

Kostnaden for dating- og spilltjenestene på denne plattformen er som nedenfor.

VIP-medlemskap

  • En måned: 9,99 dollar.
  • Tre måneder: 6,99 dollar per måned, som totalt utgjør 20,97 dollar.
  • Seks måneder: 4,99 dollar per måned, som totalt utgjør 29,94 dollar.

Gullmedlemskap

  • To tusen fem hundre studiepoeng: 5,00 dollar.
  • Ti tusen studiepoeng: 10,00 dollar.
  • Tjuefem tusen studiepoeng: 20,00 dollar.
  • Syttifem tusen kreditter: 50,00 dollar.
  • To hundre tusen kreditter: 100,00 dollar.
  • Fire hundre tusen kreditter: 200,00 dollar.

Betalingsalternativer

  • Hi5-nettstedets brukere kan foreta betalinger med PayPal eller kredittkort.

VIP-abonnementet blir automatisk fornyet med mindre medlemmene kansellerer det. Gull, på den annen side, er en plattformvaluta. Brukere bruker gull til å kjøpe kjæledyr og gaver. Kjæledyrene på plattformen er medlemmers kontoer, og kostnadene deres bestemmes av popularitet. Brukere kan kjøpe gull, eller de kan få det ved å gjøre oppgaver på nettstedet.

Med en premium Hi5-konto kan brukere låse opp premiumtjenestene, men de kan ikke kjøpe kjæledyr. Men også, brukere kan klare seg uten premium-tilbudene på denne siden.

Gratis medlemsfunksjoner

Hi5 Review 2020 – Perfekt eller svindel?

Tjenestene som ikke-betalende medlemmer nyter er som nedenfor.

  • Brukere kan registrere seg.
  • Brukere kan søke etter deres treff.
  • Brukere og sende og motta meldinger.
  • Brukere kan legge til personer de kjenner til vennelisten deres.
  • Brukere kan kjøpe rimelige kjæledyr.

Premium-medlemskapsfunksjoner

Premium-brukerne på Hi5-plattformen nyter tjenestene nedenfor.

  • Medlemmer kan se personene som likte dem.
  • Medlemmer kan se personer som har sjekket ut deres profiler.
  • Brukere har tilgang til kjente personer.
  • Brukere kan sjekke om meldingene de sender er lest eller ikke.
  • Brukere kan kommunisere med nye medlemmer.
  • Brukere nyter prioritert kundeservice på e-post.

Er Hi5 virkelig trygt?

Hi5 Review 2020 – Perfekt eller svindel?

Denne plattformen utfører ikke lovbrytende bakgrunnsundersøkelser. Brukere må sørge for at de er beskyttet på denne nettsiden. Plattformen deler retningslinjer som brukere kan bruke. Noen av dem er nedenfor.

  • Medlemmer må være forsiktige når de kobler til fremmede og unngå å gi ut private detaljer.
  • Brukere må aldri inkludere private data, som e-postadresse, bosted, kontaktnummer, arbeidssted eller andre identifiserbare data på profilen deres.
  • Medlemmer bør ignorere eller blokkere personer som insisterer på å få sine private eller bankopplysninger.
  • Brukere må informere sine slektninger eller venner når de møter folk fra siden personlig. Brukere må også sørge for å møte folk på offentlig sted, og de skal ikke la folk hente dem hjemme hos dem.

Konklusjon

De fleste online matchmaking-plattformer fokuserer på å gjøre det mulig for folk å møte romantiske partnere. Funksjonene til disse datingplattformene er kun relatert til dating, og de hjelper folk enkelt å møte sjelevennene sine. Hvis du vil ha en plattform som fokuserer på mer enn dating og har mange medlemmer å samhandle med, er Hi5-nettsiden det beste alternativet. Du kan finne en langsiktig romantisk partner på denne siden. Det er også mulig for brukere å knytte bånd til personer med felles interesser. Å samhandle med likesinnede på denne plattformen hjelper deg med å bygge et vennenettverk. Gjennom spillene som tilbys på siden og funksjonen for sosiale nettverk, blir folk bedre kjent med hverandre. Forbindelsene som dannes i Hi5-plattformen kan føre til dating eller vennskap i fremtiden. Det er over to hundre spill. Mange spill gir brukere muligheter til å møte forskjellige mennesker. Med de mange spillene kan enhver bruker finne noen som matcher interessene deres.

Populære vanlige spørsmål

Hi5 Review 2020 – Perfekt eller svindel?

Hvordan sletter jeg Hi5-konto?

Følg trinnene nedenfor for å slette kontoen din.

  1. Logg på kontoen.
  2. Gå til kontoikonet øverst til høyre på nettstedet.
  3. Klikk på innstillinger og velg Avbryt konto.
  4. Under kanselleringsdelen må du oppgi grunnen til å slutte. Etter å ha forklart hvorfor du forlater, bekrefter du at du vil avslutte kontoen.

Hvordan sende meldinger til noen på Hi5?

Brukere kan sende og motta meldinger på denne nettsiden uten å betale. Likevel kan ikke nye brukere sende meldinger til populære brukere. Følg trinnene nedenfor for å sende en melding.

  1. Klikk på Ny melding øverst til høyre på meldingssiden.
  2. Skriv inn navnet på personen du vil kontakte.
  3. Skriv inn meldingen i tekstfeltet og klikk Send.

Hvordan se hvem som liker deg på Hi5 uten å betale?

Hi5 Review 2020 – Perfekt eller svindel?

Det er ikke mulig for gratisbrukere å se hvem som liker dem. Du må være en premiumbruker for å vite hvem som liker deg på denne siden.

Hvordan blokkere noen på Hi5?

For å blokkere noen, følg trinnene nedenfor.

  1. Gå til vennenes fane på siden.
  2. Klikk på forespørselsfanen.
  3. Velg alternativet Blokker bruker.

Hvordan kansellere Hi5-abonnement?

For å kansellere abonnementet, følg trinnene nedenfor.

  1. Gå til kontodelen og klikk på innstillinger.
  2. På medlemskapsalternativet klikker du på Avbryt VIP-alternativet.
  3. Gå til bunnen av den neste siden og velg Avbryt fakturering. Hvis du brukte kredittkortalternativet for å foreta betalingen, ville abonnementet ditt bli kansellert.
  4. Brukere som brukte PayPal til å foreta betalingen må gå til nettstedet for å bekrefte kanselleringen.

Kontaktinformasjon

  • Firmanavn : Hi5 Inc.
  • Adresse : San Francisco Bay Area, West Coast, Western US
  • Postnummer + by : San Francisco
  • Land:USA
  • E-post til kundestøtte : info@hi5.com
  • Facebook : Hei5
  • Twitter : @hi5
  • Blogg: ukjent
Sarah
Sarah
Sarah
MS, RD og forfatter
Sarah har en empatisk tankegang, og hun dømmer aldri andre mennesker, uansett hva de går gjennom. Hun er i stand til å forstå sine klienters problemstillinger, og empati gjør henne i stand til å finne årsaker og råd om veien videre.
Send inn anmeldelsen din
Vurdering:

Anbefalte nettsteder

Apex
9.8
Les
AntiChat
9.7
Les
AnastasiaDate
4.9
Les
Tinder
8.6
Les
Ashley Madison
9.3
Les